De Reidplûm is een unieke locatie voor bruiloften, midden in Nationaal Park de Alde Feanen. Een prachtige plek in de natuur voor een 100% landelijke bruiloft tussen Leeuwarden en Drachten.

De perfecte plek om zoiets moois als een huwelijk te sluiten. De Reidplûm kan compleet afgehuurd worden, waardoor u optimale privacy hebt. De boerderij beschikt over alle faciliteiten om uw bruiloft compleet te maken; een ruim achterhuis, een keuken, een gezellige bar en zithoek, een mooie dansvloer in de boeren schuur.

En zelfs aan een overnachting is gedacht op ons natuurkampeerterrein. Rondom de boerderij en het aangrenzende natuurgebied heeft u alle ruimte voor het maken van de trouwfoto’s.

BEL ME TERUG RESERVEREN

Op de Reidplûm is er ook de mogelijkheid om de huwelijksvoltrekking te doen. Dit gaat via de gemeente Tytjerkstradiel en kan van maandag tot en met zaterdag.

U heeft alle vrijheid om uw bruiloft zo in te richten als u wilt. Zo kunnen wij voor ieder budget een droomdag aanbieden. Van zaalhuur tot compleet verzorgde dag. Jurjen is gecertificeerd weddingplanner en denkt graag met jullie mee. Het kan allemaal op de Reidplûm.

"Onthaasten ten top. Wat een heerlijke manier om van deze prachtige natuur te genieten."

"Ik heb mijn collega's op een andere manier leren kennen. Super om op deze manier een dagje weg te zijn met de afdeling (teamspelen)"

"Het was een mooie dag met de mannen op pad. En natuurlijk hebben wij gewonnen! (highland games)"

"Wow, we mochten zelf echt vuur maken (schoolkamp)"

"Wat een prachtige route dwars door Nationaal Park de Alde Feanen , we waren een met de natuur (kano varen)"

"Wat hebben de kinderen een heerlijke middag gehad, op die manier was het voor ons ook een feestje (kinderfeestje)"

"Hilarisch! (bumper bal)"