Outdoor Veldboom, prachtig gelegen in het Nationaal Park de Alde Feanen, biedt de uitgelezen mogelijkheid om met de leerlingen het schoolkamp midden in de natuur te houden. Het veld naast de outdoorboerderij is de perfecte locatie om de tenten op te slaan en te beginnen aan de expeditie.

Voor de docenten is het eventueel mogelijk om te overnachten in onze trekkerswagen, waar wij beschikken over een 2 persoons bedstee en een stapelbed. Achter in de boerderij is een grote overdekte ruimte, waar gebruik van gemaakt zou kunnen worden bij eventueel slecht weer. Ook de keuken in het achterhuis staat tot jullie beschikking, die van alle gemakken is voorzien.

We kunnen schoolkampen van ieder budget aanbieden, van alleen een tentenkamp, tot een compleet verzorgd schoolkamp.

Daarbij is keuze uit verschillende activiteiten; survivalen op ons klimparcours, boogschieten, vlotten bouwen; expeditie Reidplûm. En als afsluiting is het mogelijk om je eigen kampvuur te maken. Het terrein is overzichtelijk, beschikt over 4 toiletten en 4 douches. Hierboven een overzicht hoe een schoolkamp bij Outdoor Veldboom er uit zou kunnen zien.

"Onthaasten ten top. Wat een heerlijke manier om van deze prachtige natuur te genieten."

"Ik heb mijn collega's op een andere manier leren kennen. Super om op deze manier een dagje weg te zijn met de afdeling (teamspelen)"

"Het was een mooie dag met de mannen op pad. En natuurlijk hebben wij gewonnen! (highland games)"

"Wow, we mochten zelf echt vuur maken (schoolkamp)"

"Wat een prachtige route dwars door Nationaal Park de Alde Feanen , we waren een met de natuur (kano varen)"

"Wat hebben de kinderen een heerlijke middag gehad, op die manier was het voor ons ook een feestje (kinderfeestje)"

"Hilarisch! (bumper bal)"