BUBBLE VOETBAL
De nieuwste rage op voetbal gebied; Bubble voetbal!

Bubble voetbal bestaat uit een opblaasbaar pak (bubbel). In dit pak neemt de speler plaats en kan er vervolgens gevoetbald worden. Doordat de deelnemers in het pak zitten kan je je tegenspelers hard wegduwen zonder dat er ongelukken gebeuren. Een hilarische activiteit voor jong en oud!

Spelregels Bubble voetbal
Een potje Bubble voetbal duurt ongeveer 10 minuten en wordt als veel intensiever ervaren als een normaal potje voetbal. Er wordt gespeeld met maximaal 5 spelers per team en bij voorkeur op een half voetbalveld. Andere varianten zijn uiteraard in overleg geen probleem! Het uiteindelijke doel is nog steeds scoren bij de tegenstander, al wordt dit doel nog wel eens uit het oog verloren. De verdere spelregels blijven hetzelfde met 1 wezenlijk verschil; je mag je tegenstander ombeuken, zowel van voor, achter als via de zijkant. En als de bal over de zijlijn gaat wordt deze niet ingegooid, maar ingeschopt. Het spel wordt gespeeld met een normale voetbal.

Liever iets anders? Wij helpen u graag verder.

Liever iets anders?: Staat er tussen de activiteiten niets dat je aanspreekt, of heb je een ander idee waar je hulp bij nodig hebt? In overleg kunnen we een programma verzinnen dat aansluit op je wensen. Neem contact op voor meer informatie.

LEUK TE COMBINEREN MET

TEAMSPELEN

HIGHLAND GAMES

BOOGSCHIETEN

BAMBOESTIEKEN

VLOT BOUWEN

KANOVAREN

PRAAMZEILEN

WIE IS DE MOL

KLIMWAND

EXPEDITIE ROBINSON

WATERBALLEN

BUBBLE VOETBAL

"Onthaasten ten top. Wat een heerlijke manier om van deze prachtige natuur te genieten."

"Ik heb mijn collega's op een andere manier leren kennen. Super om op deze manier een dagje weg te zijn met de afdeling (teamspelen)"

"Het was een mooie dag met de mannen op pad. En natuurlijk hebben wij gewonnen! (highland games)"

"Wow, we mochten zelf echt vuur maken (schoolkamp)"

"Wat een prachtige route dwars door Nationaal Park de Alde Feanen , we waren een met de natuur (kano varen)"

"Wat hebben de kinderen een heerlijke middag gehad, op die manier was het voor ons ook een feestje (kinderfeestje)"

"Hilarisch! (bumper bal)"